Contact

Heb je vragen? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in.
0478 583 692 info@frinsu.nl
Franklinstraat 11,
5807 GJ Oostrum

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Waarom mijn vloer isoleren?

Door je vloer te isoleren gaat de energiebehoefte van je woning of vastgoedproject omlaag, waardoor je flink kunt besparen op je energierekening. Daarnaast gaat de waarde van je project omhoog. Win-win dus!

Is Frinsu hetzelfde als schuimbeton?

Nee, schuimbeton bestaat uit cement gemengd met een schuimstof. Terwijl Frinsu voor het grootste deel uit EPS balletjes bestaat, een isolatiemateriaal. Frinsu heeft hierdoor ook een veel hogere isolatiewaarde dan schuimbeton.

Waarom zou ik mijn houten vloer volledig isoleren?

Door de houten vloer te verwijderen en de hele ruimte te vullen met Frinsu Isolatie verhoog je het wooncomfort aanzienlijk. Eventuele nare en muffe geurtjes verdwijnen en ook het piepen en kraken van de houten vloer behoort tot het verleden. De isolatiewaarde is hierdoor ook aanzienlijk hoger dan wanneer je alleen de onderkant isoleert.

Is het mogelijk om Frinsu als werkvloer te gebruiken?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Frinsu bestaat voor 95% uit EPS en heeft een uitstekende druksterkte maar kan niet tegen puntbelasting. Het is daarom belangrijk om, na het plaatsen van de Frinsu vloer, zo snel mogelijk de vloerverwarming en de cementdekvloer te plaatsen. Hierna kun je met een gerust hart verder klussen.

Kan ik een muur plaatsen op de Frinsu vloer?

Nee, er kunnen geen muren op de Frinsu vloer worden geplaatst. Wel kan je een scheidingswand op de cementdekvloer plaatsen, denk hierbij al Ytong of Metal Stud.

Waarom zou ik Frinsu toepassen en geen isolatieplaten?

Met Frinsu vervang je beide producten door één product. Met Frinsu hoef je namelijk geen vloer te egaliseren, geen dubbele laag isolatieplaten te leggen, geen platen uit te snijden en geen betonnetten naar binnen te dragen. Je bespaart dus een heleboel tijd met Frinsu.

Offerte aanvragen

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave