Projecten

Verbouwing Nederweert

In Nederweert wordt een oude schuur omgebouwd tot een woning. We hebben hier 16m3 in 1,5 uur gestort. 3 dagen na het storten zijn de vloerverwarmingsslangen erop getackerd.

Nieuwbouw woonhuis Venray

Bij een nieuwbouw villa in Venray hebben we de Frinsu mortel toegepast om de isolatiewaarden te halen. De mortel leent zich perfect voor alle onder vloeren en hecht zicht goed aan verschillende soorten materialen.

Woonhuis Venray (garage)

Bij een woonhuis in Venray hebben we onder andere de vloer van de garage voorzien van 15 cm Frinsu Isolatiemortel met een Lambda waarde van 0.04λ. Vervolgens zijn er vloerverwarmingsslangen op getackerd en is het geheel afgewerkt met een cement deklaag.

Aandachttrekkers Venray

Voor de Aandachttrekkers in Venray hebben we een isolatielaag aangebracht van 12 centimeter. In totaal hebben we hier in 4 uur tijd 38 kuub mortel geplaatst.

Zwembad Son en Breugel

Bij een villa in Son en Breugel hebben we een zwembad aangevuld met de Frinsu Isolatie Mortel. Een bijkomend voordeel is dat het zwembad tot 5 graden warmer is, dit komt omdat de mortel zo goed isoleert.

Storten De Rit (Oostrum)

Bij de Rit in Oostrum hebben we 10 CM Frinsu isolatiemortel gestort, ook voor grote oppervlaktes is de Frinsu Isolatiemortel te gebruiken.

Zwembad aanvulling Arnhem

Bij een woonhuis in Arnhem hebben wij de Frinsu Isolatiemortel gestort als zwembad aanvulling. De grote voordelen zijn dat het verwarmde bad beter geïsoleerd is, een ander voordeel is dat de Frinsu isolatiemortel zeer makkelijk is te plaatsen en dat het niet verzakt.

Appartement Venlo

Voor een aantal appartementen in Venlo hebben we onze Frinsu Isolatiemortel gebruikt. We halen hier op de vloer zeer hoge isolatiewaarden met een Lambda waarde van 0.040. Daarnaast heeft de mortel een akoestische werking en zorgt het voor demping.

Frinsu Isolatiemortel in het kort?

Wij werken volgens de nieuwste kwaliteits-, veiligheids- en duurzaamheid,-richtlijnen en zoeken tegelijkertijd naar creatieve oplossingen. Een bijzonder ontwerp, een korte doorlooptijd of een technisch of logistiek lastig project? Wij gaan graag de uitdaging met u aan.

Meer over Frinsu

Direct een offerte of meer informatie